Lakipalvelut

Asianajotoimisto Legistum Oy:n lakipalvelut

Lakipalvelut

Asianajotoimisto Legistum Oy:n
lakipalvelut

Olemme rehellinen ja nuorekas asianajotoimisto, tarjoamme lakipalvelut yrityksille ja yksilöille – kehdosta hautaan. Toimimme ketterästi sinun puolellasi. Olemme helposti tavoitettavissa, rentoja ja reiluja. Vuonna 2000 perustetulla yhtiöllämme on asianajotoimistot seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Saarijärvi ja Tallinna. 

Palvelemme pääasiassa yrityksiä ja yksityishenkilöitä ympäri Suomea, mutta asiakkainamme ovat myös useat julkisen sektorin toimijat. Huomioitavaa on, että saat meiltä laajan lakiosaamisen lisäksi käyttöösi tarvittaessa tueksesi myös asiantuntevaa liiketaloudellista ja kirjanpitoa koskevaa osaamista.

Asianajotoimisto Legistumin päätoimialoja ovat yritysjuridiikka, kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus. Tarjoamme myös moniin juridiikan aloihin kuuluvaa lakikoulutusta koulutuskumppaniemme kautta. Teemme lisäksi yhteistyötä useiden järjestöjen kanssa.

Mihin Kiinnitämme Huomiota

 

Asianajotoimisto Legistumin palvelut keskittyvät yritysjuridiikan palveluihin, joihin sisältyvät monitahoiset lakipalvelut PK-yrityksille ja yrittäjille.

building blue

Yritysjuridiikkaan osa-alueita ovat yhtiöoikeus, työoikeus, yrityskaupat, hallinto-oikeus, markkinaoikeus ja ympäristöoikeus, sopimukset, julkiset hankinnat, immateriaalioikeus sekä riidanratkaisu eri oikeusasteissa.

briefcase blue

Kiinteistöt, mukaanlukien kiinteistöihin ja asunto-osakeyhtiöihin liittyvät asiat sekä näihin liittyvät riidat kuuluvat keskeisesti osaamisalueeseemme.

legal-documentblue

Palveluumme sisältyvät kattavasti myös perhe- ja perintöoikeudelliset palvelut, näitä ovat muun muassa testamentti, avioehtosopimus, ositussopimus ja edunvalvontavaltakirja palvelumme.

Lakipalvelut

LIIKEJURIDIIKKA:

Yrityksen päivittäiset lakipalvelut

Lakikoulutukset

Yrityksen uudelleenjärjestelyt

Työoikeus

yrityksen juridiikka

Oikeudenkäynnit

Hallinto-oikeus

RAKENNUS- JA KIINTEISTÖOIKEUS:

Asuntokauppariidat

Kiinteistöriidat

Ympäristöoikeus

Työoikeus

Oikeudenkäynnit

Hallinto-oikeus

YKSITYISHENKILÖIDEN ASIAT:

Avioehtosopimus

Edunvalvontavaltuutus

Testamentti

Perunkirjoitukset

Ositukset

Oikeudenkäynnit

Tarvitsetko lakimiestä?

Varaa aika arviointiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme lakipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille.

Toimimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa sekä Virossa. Tarjoamme palveluitamme myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Legistum Oy

"*" näyttää pakolliset kentät

Name*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.