Etusivu » Yhteistyökumppanit

Toimimme yhteistyössä useiden yhteistyökumppaniemme kanssa, alla lyhyet esittelyt yhteistyökumppaneistamme.

 

Evli Pankki Oyj

Evli on suomalainen, sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Evli tarjoaa varallisuudenhoitoa, osake- ja johdannaisvälitystä, sijoitustutkimusta ja corporate finance -palveluja. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 230 henkilöä. www.evli.com

Vastuullinen Lahjoittaminen ry

VaLa on varainhankintaa harjoittavien yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto. VaLan missiona on määritellä ja edistää hyvän hallinnon ja hyvän varainhankinnan periaatteita suomalaisessa yhteiskunnassa sekä auttaa jäsenjärjestöjään oppimaan yhdessä osana kansainvälistä verkostoa.

Legistum on laatinut hyvän hallinnon ohjeet yhdistyksille ja säätiöille, joille varainhankinta on tärkeää yhteisön tavoitteiden toteutumisen kannalta. Lisäksi olemme luennoineet varainhankinnan juridiikasta VaLa:n tilaisuuksissa

Tutustu: VaLa ry

Naisten Pankki

Naisten Pankki on toukokuussa 2007 perustettu, Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kestävän kehityksen periaatteella.

Asianajotoimisto Legistumi toimii yhteistyökumppanina testamenttiasioissa. Lue kuinka Paula Pauniaho testamenttasi Naisten Pankille

Tutustu: Naisten Pankki

Elävä Itämeri säätiö

Elävä Itämeri säätiö on 2008 perustettu puolueeton säätiö, joka tuo yhteen kaikki Itämeren pelastamiseksi tarvittavat toimijat, myös korkeimmalla poliittisella tasolla. Elävä Itämeri säätiö eli BSAG tekee rakentavaa, ratkaisukeskeistä yhteistyötä eri viranomaisten sekä yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa.

Asianajotoimisto Legistum on sitoutunut lahjoittamaan vuosittain 8 tuntia maksutonta juridista konsultointia kahdelle yritykselle, jotka edesauttavat Itämeren suojelua. Tämän lisäksi Legistum lahjoittaa Itämerisäätiölle maksutonta juridista konsultointia.

Tutustu: Elävä Itämeri säätiö

 

 

Helsinki Business Hub

Helsinki Business Hub (HBH) on kumppaniverkosto, jonka tavoitteena on lisätä kansainvälisten sijoitusten määrää pääkaupunkiseudun alueella.  Verkostoon kuuluvat pääkaupunkiseudun alueelle investoivat yhtiöt, palvelun tarjoajat, yliopistot, tutkimusorganisaatiot ja start-up yrittäjät. Lisätietoja Helsinki Business Hubista: www.helsinkibusinesshub.fi

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLU on yksi 15:sta liikunnan aluejärjestöstä. ESLU tekee Valon, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry, kanssa tiivistä yhteistyötä yhteisesti sovittujen valintojen pohjalta. Lisäksi ESLU tekee yhteistyötä jäsenjärjestöjen ja muiden kansalaisjärjestöjen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. ESLU tukee ja kehittää toimintaansa alueen tarpeiden mukaan toimien edunvalvonta-, yhteistyö-, kehitys- ja palveluorganisaationa. Tässä työssä painopisteenä on kansalaistoiminnan elinvoimaisuuden tukeminen.

Toiminnan alueet

  • Lasten ja nuorten liikunnan edistäminen
  • Kunto- ja terveysliikunnan kehittäminen
  • Seura- ja järjestötoiminnan osaamisen lisääminen alueen seuroissa

NewCo YritysHelsinki

NewCo YritysHelsinki on Helsingin kaupungin yrityskasvun keskus, palveluja saa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kansainväliseen kasvuun. Yritysneuvontapalvelujen lisäksi on tarjolla jatkuvaa koulutusta vasta aloittaville että toimiville yrittäjille. NewCo YritysHelsinki järjestää myös paljon tapahtumia kuten yrittäjien verkostoitumistilaisuus Yrittäjäverkko, myynnin kehittämiseen MyyntiMylly-koulutus ja yrityksen Perustajan päiviä eri kielillä.