Ympäristöoikeus

Lakipalvelut

Ympäristöoikeus

Ympäristöoikeus on erittäin laaja ja nopeasti muuttuva oikeudenala. Ympäristöoikeus oikeudenalana sääntelee konkreettisesti elinympäristöömme liittyviä asioita alkaen luonnosta ja naapuruussuhdeasioista aina kansainvälisiin ilmastoasioihin. Kansalaisten kiinnostus erityisesti luontoa ja ympäristöä koskeviin asioihin kasvaa tietoisuuden lisääntyessä huimaa vauhtia. Ympäristöoikeudellinen sääntely koskettaa tavalla tai toisella jokaista suomalaista.

Toimistomme haluaa olla mukana kehityksessä, jossa ihmisten tietoisuus ympäristöstä sekä ympäristöön liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista kasvaa. Ympäristön turmeleminen on estettävissä ja siihen voidaan puuttua lainsäädännön avulla. Oikeudenalan nopea kehitys on johtanut siihen, että ympäristöoikeuteen liittyvät asiat ovat myös muuttuneet monimutkaisemmiksi ja kansainvälistymisen myötä erityisosaamista vaativaksi oikeudenalaksi.

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko lakimiestä?

Asianajaja-Teppo-Laine-Helsinki-Asianajotoimisto-Legistum
Teppo Laine

asianajaja, osakas
teppo.laine@legistum.fi
mob. +358 40 047 4074

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme lakipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille.

Toimimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa sekä Virossa. Tarjoamme palveluitamme myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Legistum Oy

"*" näyttää pakolliset kentät

Name*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.