Referenssit

Suosituksia

 
 

Asiakkaitamme

FENNO-OPTIIKKA-Asianajotoimisto-asiakkaat-Legistum1

Fenno Optiikka

​Fenno Optiikka on suomalaisten optikkoyrittäjien muodostama ja omistama optikkoliikeketju, joka tarjoaa optikkoalan palveluita ja tuotteita. Fenno Optiikalla on noin 100 toimipaikkaa yli 80 paikkakunnalla Suomessa. Ketjun emoyhtiö Fenno Medical Oy tarjoaa tuotteita lääketeollisuuteen, tuotevalikoima sisältää muun muassa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon laitteet ja tarvikkeet sekä laboratoriotuotteet.

Asianajotoimisto-Legistum-koulutus-eduhouse1

Eduhouse Oy

Eduhouse Oy on vuonna 2002 perustettu innovatiivinen koulutus- ja valmennusyhtiö. Tehtävämme on taitavien tekijöiden kouluttaminen. Eduhouse tunnustelee talouden hiljaisia signaaleja aktiivisesti ja toteuttaa joka vuosi satoja ajankohtaisia ongelmakenttiä käsitteleviä oppimistilaisuuksia.

Eduhouse toimii kotimaan lisäksi, Ruotsissa, Venäjällä ja Isossa-Britanniassa. Liikevaihto oli vuonna 2014 2,2 M€. Toimintaa ohjaa ISO 9001:2008 sertifioitu laatujärjestelmämme.

Eduhouse tekee avauksia rohkeasti, jotta sinä saat parasta oppia. Eduhouse lupaa, että saat koulutuksista mukaasi käytännön ratkaisun ongelmaasi.

Lue lisää yrityksestä www.eduhousetrainings.fi

Asianajotoimisto Legistum toimii lakiasioiden koulutajana Eduhousen järjestämissä koulutuksissa.

Asianajotoimisto-Legistum-koulutus-eduhouse1
kanresta_asianajotoimisto_legistum_asiakkaat-1024x407

Kanresta Oy

Kanresta Oy on Suomen johtava kulttuurilaitosten ravintolapalveluiden tuottaja. Valtakunnallisena toimijana Kanresta tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kahvila- ja henkilöstöravintolapalveluja.

asianajotoimisto-Helsinki-Seinäjoki-Jyväskylä-Saarijärvi-asiakkaat-liikejuridiikka1

Laukamo -yhtiöt

Laukamo -yhtiöt on Somerolla toimiva perheyhtiö jonka liikevaihto on n. 20 milj EUR ja henkilökuntaa sillä on 160. Yhtiö toimii pääosin suomalaisen ja kansainvälisten teknologiateollisuuden sopimusvalmistajana ja sen omia tuotteita ovat tele- ja sisäverkkojen rakentamiseen tarvittavat laitekaapit. Yhtiö toimii seuraavilla toimialoilla: elektroniikka, ohutlevy, muovin ruiskuvalu ja työkalut.

asianajotoimisto-Helsinki-Seinäjoki-Jyväskylä-Saarijärvi-asiakkaat-liikejuridiikka1
Asianajotoimisto-asiakkaat-Legistum-Card-Plus1

CardPlus Oy

CardPlus Oy on muovikorttien valmistamiseen ja yksilöintiin keskittynyt suomalainen yritys. CardPlus tarjoaa muovikorttiratkaisuja kaikkialla Suomessa yritysten tarpeisiin.

Suomen-museoliitto-ry

Suomen museoliitto ry

Suomen museoliitto on museoalan keskusjärjestö, jolla on 203 yhteisöjäsentä. Ne ylläpitävät yli 300 ammattimaisesti hoidettua museokohdetta: esimerkiksi kulttuurihistoriallisia museoita, taidemuseoita ja tiedekeskuksia.

Olemme avustaneet muun muassa museokortin lanseeraukseen liittyvissä järjestelyissä.

Suomen-museoliitto-ry

Tarvitsetko lakimiestä?

Varaa aika arviointiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme lakipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille.

Toimimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa sekä Virossa. Tarjoamme palveluitamme myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Legistum Oy

"*" näyttää pakolliset kentät

Name*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.