Toimintatapamme

Toimintatapamme

Asianajotoimisto Legistum Oy toimii laissa säädettyjen asianajotoimintaa koskevien ohjeiden mukaisesti. Vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja asiakkaan tyytyväisyys on meille erityisessä arvossa. Haluamme aina ymmärtää kokonaisuuden, emmekä halua lähteä ajamaan asiaa, jos se ei ole asiakkaan edun mukaista.

Asiakkaan asian hoitaminen alkaa yleensä yhteydenotosta meille, jolloin käymme läpi toimeksiannon sekä tarkistamme esteellisyyden ja muut tarvittavat asiat. Arvioimme alkuneuvottelussa myös mahdollisen toimeksiannon menestymismahdollisuudet. Toimeksiantosopimuksen solmimisen jälkeen aloitamme työt.

Riita-asioissa oikeudenkäynti ei ole aina paras tapa ratkaista riitoja. Oikeudenkäynnin kustannukset ovat usein merkittävät ja osittain vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Oikeudenkäyntikulu voi myös kasvaa liian suureksi suhteessa oikeudenkäynnin taloudelliseen intressiin. Elleivät sovintoneuvottelut johda hyväksyttävään lopputulokseen, varmistamme kuitenkin oikeudenkäynnissä päämiehemme kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toimistomme laskutus perustuu tuntiveloitukseen ja tuntiveloituksen hinnasta sovitaan toimeksiantoa tehtäessä. Tuntiveloituksemme riippuu tehtävän laadusta ja vaikeusasteesta. Mikäli mahdollista, pyrimme sopimaan myös kiinteästä hinnasta toimeksiannon suorittamiseksi, sillä monille asiakkaillemme tämä on ollut tärkeää kustannusten arvioimiseksi etukäteen. Yleensä kulujen määrä riippuu kuitenkin merkittävästi myös vastapuolen toimista. Palkkion lisäksi veloitamme tehtävän hoidosta aiheutuvat suorat kulut, esimerkiksi viranomaismaksut ja matkakulut.

Tarvitsetko lakimiestä?

Varaa aika arviointiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme lakipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille.

Toimimme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa sekä Virossa. Tarjoamme palveluitamme myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Legistum Oy

"*" näyttää pakolliset kentät

Name*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.