Etusivu » Rakennus- ja kiinteistöoikeus

rakennus- ja kiinteistöasiat

Asuntokauppariidat

Kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa kyse on lähes aina suurista taloudellisista intresseistä. Riitaan liittyy usein myös vahva tunnelataus. Tyypillisesti kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa on kyse kosteus- ja homeongelmista tai rakennusvirheestä tai näitä koskevasta epäilystä.

Lue lisää >>

Kiinteistöriidat

Kiinteistön kaupasta syntyy riita usein silloin, kun kaupan kohde ei vastaa sille kaupanteossa asetettuja vaatimuksia. Kiinteistöjen kauppariidassa seuraamuksia ovat hinnanalennus, vahingonkorvaus tai kaupanpurku.

Lue lisää >>

Hallinto-oikeus

Hallinto-oikeus käsittelee riitoja, joissa toisena osapuolena on useimmiten valtio tai kunta. Käytännössä julkisoikeuteen liittyvät erilaiset lupaprosessit ja kunnalliset valitusasiat sekä hallinto-oikeudessa käsiteltävät valitusasiat.

Lue lisää >>

Ympäristoikeus

Ympäristöoikeus oikeudenalana sääntelee konkreettisesti elinympäristöömme liittyviä asioita alkaen luonnosta ja naapuruussuhdeasioista aina kansainvälisiin ilmastoasioihin.

Lue lisää >>

Oikeudenkäynnit

Liike-elämässä joudutaan joskus myös riitatilanteisiin. Tavoitteenamme on ehkäistä riidat jo ennakolta tai löytää niihin hyväksyttävä sovinnollinen ratkaisu. Ellei tämä onnistu, tehtävämme on varmistaa päämiehemme kannalta paras mahdollinen lopputulos.

Lue lisää >>

Tarvitsetko lakimiestä?

Ota yhteyttä

TeppoTeppo Laine, asianajaja, osakas

teppo.laine@legistum.fi

mob. +358 40 047 4074
Lars-Eric-Jansson-asianajotoimisto-legistum-helsinkiLars-Eric Jansson, lakimies

lars-eric.jansson@legistum.fi

Mob. +358 40 358 3113
Markku Lappalainen
Markku Lappalainen, asianajaja
 
markku.lappalainen@legistum.fi

mob. +358 50 522 2946

Yhteydenotto

Leave this field blank