Etusivu » Asianajotoimisto Legistum Oy – Helsinki

Asianajotoimisto Legistum Oy – Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Asianajotoimisto Legistum Oy:n Helsingin konttori se sijaitsee Helsingin keskustassa rautatieaseman vieressa Wilhola nimisessä talossa. Helsingin toimisto on myös pääkonttorimme. Suurin osa lakimiehistämme ovat Helsingin toimistolla ja tehtäviimme kuuluvat yhtiöoikeus, työoikeus, perhe- ja jäämistöoikeus, rikosoikeus sekä kiinteistö- ja rakennusalan riidat.

Asianajotoimisto Legistumin päätoimialoja ovat yritysjuridiikka, kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus. Tarjoamme myös moniin juridiikan aloihin kuuluvaa lakikoulutusta koulutuskumppaniemme kautta. Teemme lisäksi yhteistyötä useiden järjestöjen kanssa. Olemme riittävän suuri toimisto hoitaaksemme laajempiakin toimeksiantoja, mutta myös sopivan pieni aktiivisen yhteydenpidon ylläpitämiseksi asiakaskuntaamme.

Olemme jäsenenä useissa yrittäjäjärjestöissä, näitä ovat muun muassa Helsingin Yrittäjät, Helsingin Uusyrityskeskus sekä Helsingin seudun kauppakamari. Vuonna 2000 perustetulla yhtiöllämme on asianajotoimisto seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Saarijärvi ja Tallinna. Palvelemme pääasiassa yrityksiä ja yksityishenkilöitä ympäri Suomea, mutta asiakkainamme ovat myös useat julkisen sektorin toimijat. Asianajotoimisto Legistumin päätoimialoja ovat yritysjuridiikka, kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus. Tarjoamme myös moniin juridiikan aloihin kuuluvaa lakikoulutusta koulutuskumppaniemme kautta. Teemme lisäksi yhteistyötä useiden järjestöjen kanssa.

Osoitteemme Helsingissä on Vilhonkatu 9 C, 00100, Helsinki

Asianajotoimisto Legistum Oy
Vilhonkatu 9 C
00100 Helsinki
puh: 020 742 4460

Asianajotoimisto Legistumin pääkonttori Helsingissä

Voit lähettää meille myös suojatun viestin